Ninove 30 Mar 2020 - 14u07
Few Clouds
8.19°C

Ninoofse drugdealer vrij onder strenge voorwaarden

22 oktober 2019
Ninoofse drugdealer vrij onder strenge voorwaarden

NINOVE - Een jongeman uit Ninove is het voorbije weekend opgepakt door de politie van Brakel met een grote hoeveelheid drugs. 

Volgens de eerste vaststellingen reed de bestuurder onder invloed van drugs. De gevonden drugs en andere zaken werden in beslag genomen, alsook het voertuig. De ninovieter, werd zondag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze besliste om de man onder strenge voorwaarden vrij te laten.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons