Ninove 09 Apr 2020 - 10u53
Broken Clouds
13.97°C

Housefestival Tribu opnieuw een succes

15 augustus 2017
Housefestival Tribu opnieuw een succes

Denderwindeke - Het groot palettendorp achter de lokalen van Chiro Winnik was zondag 'the place to be' voor fans van housemuziek. Ook de tweede editie werd met zo'n 1.300 aanwezigen een groot succes. "Mooi weer, topdj's en de setting. Ideaal om een feestje te bouwen", lachen bezoekers.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons