Ninove 09 Apr 2020 - 11u37
Broken Clouds
13.97°C

Kerstboom en huishoudspullen rond kachelpijp vatten vuur

14 oktober 2019
Kerstboom en huishoudspullen rond kachelpijp vatten vuur

NINOVE – Maandagavond rond 19.15 uur heeft een brand op de bovenste verdieping van een woning op de Brakelsesteenweg aanzienlijk wat schade aangericht.

De bewoners zullen deze nacht ergens anders moeten doorbrengen, maar kunnen morgen terug naar huis.

Bij de brand raakte niemand gewond. De woning moet grondig verluchten alvorens de bewoners terug naar huis kunnen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons