Ninove 30 Mar 2020 - 13u57
Few Clouds
8.19°C

Tweede editie 'Dwars door Neigembos' bracht bijna dubbel zoveel op

11 oktober 2019
Tweede editie 'Dwars door Neigembos' bracht bijna dubbel zoveel op
LIEFERINGE - De opbrengst van de jogging 'Dwars door Neigembos', die doorging op zondag 11 augustus, bracht weer een meer dan aardig bedrag op voor het goede doel.
 
Koen Van Den Houte en Mario Penne organiseerden afgelopen augustus voor de tweede keer deze loopwedstrijd, en dit ten voordele van de Nationale Mucovereniging en Speelplein Wenteka VZW, een vereniging uit Denderwindeke die jeugdactiviteiten organiseert voor honderden kinderen uit de streek. Zij werden opnieuw bijgestaan door de jongens en meisjes van Chiro Sjaloom Meerbeke & Gidsen Ninove. Het was een groot succes, aangezien ze dit jaar 240 extra deelnemers hadden, wat het aantal op 677 bracht. 
 
Op vrijdag 11 oktober werden de cheques met de opbrengst overhandigd in het buurthuis van Lieferinge. Er werd maar liefst 9000 euro verzameld voor bovenstaande goede doelen. En dat is, tot grote vreugde van de organisatoren, bijna dubbel zoveel als vorig jaar. Rika De Schryver, lid van de raad van bestuur van de Mucovereniging, en Bart Barbieur, voorzitter van Wenteka, mochten de cheques in ontvangst nemen. "Alle steun is welkom ", aldus mevrouw De Schryver, "aangezien de Mucovereniging geen enkele subsidie krijgt".
 
Men kan dus ook dit jaar weer spreken van een groot succes, en dit zorgt er mede voor dat er nu al wordt uitgekeken naar de derde editie in 2020!
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons