Ninove 30 Mar 2020 - 13u01
Clear Sky
1.84°C

De stad zet haar kinderbegeleidsters in het zonnetje

11 oktober 2019
De stad zet haar kinderbegeleidsters in het zonnetje

NINOVE – Met een cadeaubon en een kaartje als kleine attenties, drukte het stadsbestuur zijn waardering uit voor de begeleidsters van kinderopvang ’t Kadeeken.

Zaterdag 12 oktober is het de ‘dag van de kinderbegeleider’. Een dagje eerder zette het Ninoofse stadsbestuur de kinderbegeleidsters van de buitenschoolse kinderopvang ’t Kadeeken in de bloemetjes.

Ann Van Schuerbeek (coördinator ’t Kadeeken): “Dit is een heel mooi initiatief als dank voor de dagelijkse inzet, de creativiteit en het enthousiasme van onze begeleidsters.”

Zo zag ook onderwijsschepen Joost Arents dit. “Wij appreciëren de inzet waarmee zij dagelijks de kinderen opvangen. Dat mag eens onder de aandacht komen. Ik wens hen nog veel moed toe.”

De geschenkenbons en complimentenkaartjes met een leuke spreuk erop vanwege het stadsbestuur vielen duidelijk in de smaak.

Info: ’t Kadeeken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons