Ninove 09 Apr 2020 - 21u07
Clear Sky
21.86°C

Garageloods stort in op Vleesmobiel

06 oktober 2019

NINOVE - Op de hoek van de Outersraat met de Brakelsesteenweg is zondagochtend 6 oktober omstreeks 5 uur een garageloods ingestort. Daarin stond de marktwagen van de Vleesmobiel opgesteld.

Een deel van het dak is bij het verlaten van de garage op de Vleesmobiel terecht gekomen. De marktkramer ging vertrekken naar de wekelijkse zondagsmarkt.

De oorzaak van de instorting is nog niet duidelijk; onderzoek zal dit uitwijzen.

Doordat ook de stroom in de loods uitviel, zijn alle vleeswaren overgebracht naar een andere koelcel.

Bij de instorting vielen geen gewonden. Wel deelde nog een ander wagen, die buiten stond geparkeerd, in de brokken.

De brandweer van Ninove en de politie kwamen ter plaatse voor de opruimingswerken en nodige vaststellingen.

De Vleesmobiel zal door dit voorval de komende week nergens te zien zijn op de lokale markten.

JDS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons