Ninove 02 Apr 2020 - 08u59
Clear Sky
0.6°C

Witkap schlager festival

13 augustus 2017
Witkap schlager festival

Op zaterdag 26 augustus zal voor de viede maal het Witkap schlager festival plaatsvinden op het terrein van brouwerij Slagmuylder aan de Denderhoutembaan te Ninove. Ambiance is verzekert met optredens van oa Willy Sommers, Marina Wally, John Terra, Wim Soutaer, Nico zingt Hazes, Dean en Fred,tet & the swinging tepelboys, de presentatie is in handen van Celien Hermans. Kaarten in voorverkoop kosten 10 Euro voor staanplaatsen, 20 Euro voor zitplaatsen en de VIP-formule kost 59 Euro. Alle optredens vinden plaats in het overdekte deel van de brouwerij, regen kan dan ook geen spelbreker zijn.   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons