Ninove 06 Apr 2020 - 05u39
Clear Sky
17.02°C

Jobbeurs bracht werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact

03 oktober 2019
Jobbeurs bracht werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact

NINOVE – Goed 400 geïnteresseerde bezoekers en 36 standhouders hebben deelgenomen aan de 5de jobbeurs.

“Een jobbeurs blijkt nog steeds een interessante manier om werkzoekenden en potentiële werkgevers met elkaar in contact te brengen”, hoorden we bij de verantwoordelijke van de VDAB. “Ook met een lage werkloosheidsgraad van 5,5 % blijven dergelijke initiatieven belangrijk. Er bestaan immers nogal wat knelpuntvacatures in heel wat sectoren.”

Een aantal geïnteresseerden keek na een eerste gesprek uit naar een opvolggesprek en wellicht een goede job.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons