Ninove 02 Apr 2020 - 09u22
Clear Sky
0.6°C

Marktwagen gaat door de remmen en botst tegen zware oplegger op aansluiting Hazeleerstraat-Aalstersesteenweg

03 oktober 2019

OKEGEM – Een marktwagen, waarvan de remmen het lieten afweten, botste donderdagmorgen tegen een oplegger, geladen met betonnen welfsels. De schade aan de wagen is groot, de bestuurster kwam er met de schrik vanaf.

De dame wou donderdagmorgen met haar marktwagen vanaf de Hazeleerstraat de Aalstersesteenweg oprijden. Op dat moment voelde de vrouw dat de remmen het lieten afweten.

Ze knalde tegen een oplegger aan van de firma De Doncker, die zwaar geladen was met betonnen welfsels. De chauffeur van de vrachtwagen merkte niets daarvan en ook aan de oplegger zelf viel op het eerste zicht geen schade waar te nemen.

De marktwagen zelf is zwaar beschadigd. Gelukkig voor de bestuurster gebeurde de aanrijding langs de passagierskant, zodat ze als bij wonder ongedeerd bleef.

De branweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse, evenals de politie om de rijweg vrij te maken en de nodige vaststellingen te doen. De hinder voor de andere weggebruikers bleef heel beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons