Ninove 31 Mar 2020 - 01u34
Few Clouds
8.19°C

De donderdagen vielen in het water, Circus Marcel verwarmt het aanwezige publiek.

13 augustus 2017
De donderdagen vielen in het water, Circus Marcel verwarmt het aanwezige publiek.

Dat het hoofdspektakel van de avond reeds was afgelast wist u al, maar door de aanhoudende "malse" regen kon ook het andere spektakel "Home Made" van Circus Marcel niet doorgaan. Voor de eerste keer tijdens deze Donderdagen waren de weergoden ons niet gunstig gezind. 

Spijtig maar Circus Marcel toverde nog een troostprijs uit de hoed en kon het aanwezige publiek verbazen en opwarmen door de smidse op te starten om enkele atributen (die normaal tijdens de show gebruikt worden) te smeden. De temperatuur van het vuur deed goed en het ambachtswerk viel in de smaak. De Donderdagen vielen dan wel in het water, de sfeer niet. Na een goed half uurtje kampvuur werd het duidelijk dat er geen show in zat door het slechte weer en keerden zowel bezoekers als artiesten huiswaarts. 

Hierbij enkele sfeerbeelden. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons