Ninove 05 Apr 2020 - 20u05
Clear Sky
17.02°C

Leerling neemt het over van zijn meester

30 september 2019

NINOVE - Na 45 jaar neemt Dirk Winnepenninckx afscheid van ‘zijn zwembad’.

Velen leerden hem kennen als redder. Nadien combineerde hij die functie nog zeven jaar als uitbater van de cafetaria van het oude zwembad, samen met zijn vrouw Martine Otte.

De afgelopen 15 jaar baatte het koppel de cafetaria uit van ‘de kleine Dender’. Het bouwde er een succesvolle zaak op samen met enkele trouwe medewerkers. De gezellige cafetaria wordt overgenomen door 'kind aan huis' Chris Chrispeels, die samen met zijn partner de zaak zal runnen. Chris en Kris verwennen u vanaf nu met lekkere pannenkoeken en uitstekende croques en blijven de succesformule trouw.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons