Ninove 31 Mar 2020 - 15u43
Clear Sky
2.06°C

Oostenrijkse 'Bierstube De Wettel' geopend aan Stationsplein

29 september 2019
NINOVE - Kaffee De Wettel in de Stationsstraat gaat een nieuw tijdperk in
 
Uitbaters Dirk Souffriau en Annita Sonck staan al 25 jaar in hun zaak. Hun liefde voor Oostenrijk en Hongarije zorgde ervoor dat zij hun café verbouwden tot een echte tiroler stube. Op zaterdag 28 september mocht het publiek kennismaken met hun vernieuwde café. Een Oostenrijkse sfeer met een Ninoofse touch, voor iedereen die houdt van een warme, gezellige omgeving is dit een absolute aanrader. Ninofmedia mocht uiteraard ook dit niet aan zich laten passeren!
BDB - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons