Ninove 29 Mar 2020 - 17u33
Broken Clouds
4.91°C

Savooifeesten gaan Franse toer op

13 augustus 2017
Savooifeesten gaan Franse toer op

Op zaterdag 2 september zal het gezellige Savooiplein opnieuw uit zijn voegen barsten voor een nieuwe editie van de tweejaarlijkse Savooifeesten. Dit keer zal er de Franse toer opgegaan worden met " Savooi à la Francaise ",  

Alexandrie, Alexandra. Jawel, van Franse chansons tot discodeunen. Van Parijs tot Marseille. Van de Vendée tot de Provence. Van ‘A cause des garçons’ tot ‘Zobi La Mouche’.

Welkom en bienvenue op de Savooifeesten à la française. Zwoel zomers zonnetje, petanquebal in de linker-, pastis in de rechterhand, haal ze nog een keer boven, die baguette en die barette. 

Zaterdag 2 september vanaf 16 uur, Savooiplein Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons