Ninove 10 Apr 2020 - 17u47
Clear Sky
8.89°C

Dierenasiel ontvangt welkome cheque dankzij opbrengst dodentocht

25 september 2019
DENDERWINDEKE - Martine Van Den Steen mocht op woensdag 25 september een gulle cheque ontvangen met een bedrag van maar liefst 2.885 euro.
 
Davy De Geyter, Anka Lodewijk, David Biesemans en Sharon Verlé zijn vier sportieve vrienden met een warm hart voor dieren. Afgelopen zomer namen zij deel aan de dodentocht in Bornem, met als doel om de opbrengst te schenken aan het dierenasiel in Ninove. En dat is meer dan welkom, want dieren opvangen en verzorgen kost geld, veel geld. De dierenvrienden verzamelden met hun tocht een bedrag van 2.885 euro.
 
Martine, die de cheque in ontvangst mocht nemen, was zichtbaar aangedaan en had dit mooie bedrag duidelijk niet verwacht. De vier wandelaars waren uiteraard ook zeer tevreden met dit bedrag, en stonden ervan versteld hoeveel mensen spontaan bereid zijn om een centje bij te dragen aan het welzijn van de dieren. Ninofmedia had de eer om bij de overhandiging van de cheque aanwezig te kunnen zijn.
 
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons