Ninove 08 Apr 2020 - 06u50
Few Clouds
20.67°C

Spannende wedstrijden tijdens Ninoofse scholencross

24 september 2019
Spannende wedstrijden tijdens Ninoofse scholencross

NINOVE  - Op 24 en 25 september heeft opnieuw de scholencross plaats waaraan alle Ninoofse bassisscholen deelnemen.

De cross tussen de leerlingen van de 11 verschillende scholen heeft reeds een jarenlange traditie achter de rug, er is niemand die nog echt weet hoeveel jaar deze wedstrijden georganiseerd worden, maar het gaat al om tientallen jaren.

Voor het eerst gaat de cross door op de atletiekpiste in plaats van het stadspark waar alle voorbije edities plaatsvonden.

 In totaal komen er gedurende alle reeksen 2217 scholieren aan de start van dit sportieve evenement voor jongens en meisjes. Schepen Marc Torrekens was dan ook een gelukkig man met zoveel deelnemers.

Het gaat er prettig en soms pittig aan toe, met in sommige reeksen echt leerlingen die tot het uiterste gaan om de overwinning binnen te halen.

Door ouders, grootouders en vrienden en leerkrachten aangemoedigd gaat het altijd nog wat makkelijker. Enkele deelnemers hadden verzorging nodig van het Rode Kruis door valpartijen en andere kleine ongelukken.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons