Ninove 30 May 2020 - 02u44
Few Clouds
23.16°C

Gratis hartcontrole tijdens 'Week van het Hartritme'

23 september 2019

NINOVE - Naar jaarlijkse traditie biedt het OLV Ziekenhuis, in het kader van de 'Week van het Hart', een gratis screening aan.

Op Campus Ninove vindt deze plaats op woensdag 25 september, van 13u30 tot 16u45 en dit onder leiding van cardioloog dr. Cuypers

De gezondheid van het hart wordt gemeten op basis van een aantal parameters:
a) bloeddruk
b) hartritme
c) BMI

Deelname is gratis, maar er wordt wel verwacht dat elke deelnemer de tests a-b-c doorloopt.
Inschrijven is niet vereist, maar wachttijden zijn wellicht onvermijdelijk.

Omdat ook onze Burgemeester, Tania De Jonge, overtuigd is van het belang van deze gratis screenings voor de bevolking, Gaf zij op maandag 23 september om 13u30 de kick-off voor deze campagne.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons