Ninove 09 Apr 2020 - 11u38
Broken Clouds
13.97°C

Motorrijder lichtgewond na aanrijding

23 september 2019
Motorrijder lichtgewond na aanrijding

NINOVE - Een motor is maandagochtend rond 08.30 uur tegen een wagen gebotst op de Elizabethlaan in Ninove boven op de denderbrug.

De motorrijder raakte lichtgewond. De brandweer kwam ter plaatse om de baan te reinigen, omdat de motor olie verloren had. De verkeershinder bleef beperkt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons