Ninove 03 Apr 2020 - 04u44
Broken Clouds
10.09°C

100 jaar ‘maskesskoeten’ in beeld gebracht

18 september 2019

NINOVE – De gidsen vieren dit jaar hun 100-jarig bestaan. Een kerngroep van oud-leden organiseert van 15 tot 25 september een tentoonstelling in het Oud Stadhuis.

Aan de hand van veel fotomateriaal, documenten, vlaggen en andere memorabilia schetsen zij het ontstaan en de evolutie van de 'maskesskoeten'.

Praktisch

  • Datum: van 15 tot 25 september.
  • Plaats: Oud Stadhuis, Oudstrijdersplein Ninove.
  • Openingsuren:
    -zaterdag – zondag – dinsdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur,
    - woensdag – donderdag – vrijdag van 14 tot 18 uur.

Info: Gidsen NinoveOud-gidsen Ninove.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons