Ninove 01 Apr 2020 - 18u29
Clear Sky
7.73°C

Brandweer organiseert kleurwedstrijd voor kinderen

04 september 2019
Brandweer organiseert kleurwedstrijd voor kinderen

NINOVE – Ter gelegenheid van de opendeurdag op 22 september, geeft het Ninoofse brandweerkorps aan kinderen de kans om deel te nemen aan een kleurwedstrijd. De winnaars wacht een mooie verrassing.

De kinderen kunnen deelnemen in twee categorieën: 3 tot 6 en 7 tot 12 jaar. Zij kunnen de blanco tekening downloaden via Ninofmedia; ze ligt ook ter beschikking in de openbare diensten zoals het stadhuis en de bibliotheek.

De ingekleurde tekening kunnen ze dan op zondag 22 september vóór 18 uur in een urne aan de infostand van de brandweerkazerne deponeren.

Een deskundige jury zal dan de beste tekening in elke categorie selecteren. De winnaars ontvangen een mooie prijs, maar deze houden de brandweerlui nog geheim.

Tijdens de opendeurdag zullen ook een springkasteel en een spuitstand voor kinderen staan opgesteld.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons