Ninove 03 Apr 2020 - 03u46
Broken Clouds
10.09°C

Groot deel van Ninove zonder water

30 augustus 2019
Groot deel van Ninove zonder water

NINOVE – Door een waterlek in Appelterre (Molenveldweg) is er momenteel een storing van de watervoorziening in Ninove en een aantal deelgemeenten. De Watergroep wil dit probleem vannacht (30-31 augustus) nog oplossen.

De oorzaak is een waterlek aan de Molenveldweg in Appelterre, waar ook de terreinen van KE Appelterre-Eichem liggen.

Dit zorgt momenteel voor hinder in Appelterre, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Ninove, Okegem, Voorde. Dit gedeelte van de Ninoofse regio zit zonder water.

De technische interverentieploegen van De Watergroep zullen nog deze nacht het lek herstellen om erger te voorkomen.

De Watergroep zegt er alles aan te doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en excuseert zich alvast voor de tijdelijke hinder.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons