Ninove 09 Apr 2020 - 19u45
Clear Sky
21.86°C

Ravage op Halsesteenweg na zwaar verkeersongeluk

28 augustus 2019

MEERBEKE – Een auto, die van zijn rijvak afweek, botste woensdagnamiddag rond 17 uur tegen een geparkeerd voertuig. Door de klap knalde die wagen tegen een verlichtingspaal aan, die afbrak.

Een dame reed met haar wagen op de Halsesteenweg richting Neigem. Om een nog ongekende reden week zij ter hoogte van de Valleistraat van haar rijvak af. Zij botste tegen een andere wagen, die langs de kant stond geparkeerd. De impact was groot. Het aangereden voertuig is door de klap tegen een verlichtingspaal geslingerd. Deze brak tegen de grond af.

De brandweerkorpsen van Aalst en Ninove ende MUG (zone Zuid-Oost) kwamen ter plaatse om de bestuurster te bevrijden uit haar gekantelde wagen. Dat nam enige tijd in beslag. De dame is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De lokale politie Ninove deed de vaststellingen ter plaatse en zorgde voor de verkeersregeling ter hoogte van de plek van het ongeluk.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons