Ninove 27 Feb 2020 - 23u51
Lichte regen
2.51°C

Dief van laptops op heterdaad betrapt

28 augustus 2019
Dief van laptops op heterdaad betrapt

NINOVE – Een 36-jarige Serviër is donderdagvoormiddag 22 augustus 2019 in de HH Harten Secundair op heterdaad betrapt toen hij met 25 tablets aan de haal wou gaan. De onderzoeksrechter liet hem aanhouden.

Een leerkracht van de school had de man in de schoolgebouwen aangetroffen. Deze zette het op een lopen en liet een rugzak achter. Daarin staken een 25-tal tablets, afkomstig van de school. De leraar zette de achtervolging in en verwittigde de politie. Hij kon een goede persoonsbeschrijving van de verdachte doorgeven.

Kort na de feiten konden de interventieploegen van de lokale politie Ninove de verdachte onderscheppen. Het betreft een 36-jarige man met de Servische nationaliteit, zonder gekende woonplaats. Hij bekende de feiten en is vrijdag 23 augustus 2019 op vraag van het parket voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die hem liet aanhouden.

Dinsdag 27 augustus 2019 besliste de raadkamer in Dendermonde om de aanhouding van de man te handhaven. De verdachte was reeds gekend bij politie en gerecht voor gelijkaardige feiten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons