Ninove 10 Apr 2020 - 08u16
Clear Sky
8.89°C

Brandje in keuken zorgt voor veel rook

28 augustus 2019

NINOVE - Bij een keukenbrandje in het centrum van Ninove aan de Doornweg is in de nacht van dinsdag op woensdag veel rookontwikkeling ontstaan.

Een pan op het vuur had vlamgevat, wat voor een behoorlijke rookontwikkeling zorgde.

De brandweer was snel ter plaatse. Na het bluswerk is een ventilator ingezet om het huis rookvrij te maken.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons