Ninove 10 Apr 2020 - 10u08
Clear Sky
8.89°C

De mannen van KAAi zorgden met 'Sweet!' voor een soulful zomerdag

25 augustus 2019
De mannen van KAAi zorgden met 'Sweet!' voor een soulful zomerdag
NINOVE - Voor de tweede keer werd 'Sweet!' georganiseerd op zaterdag 24 augustus.
 
KAAi kan je eigenlijk omschrijven als een sociaal stadslabo. Het is een ontmoetingscentrum waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.
Het project werd opgericht door Jan De Rauw, Luc Tas en Jelle Willems.
 
Het concept 'Sweet!', dat plaatsvond op de binnenkoer van KAAi, draait rond soul muziek, zomerse sfeer en huiselijkheid. Er waren maar liefst vijf verschillende dj's die old school soul draaiden op 7 inch plaatjes. Een van de dj's was afkomstig van Zweden, voor volgend jaar wordt er gemikt op nog meer internationale gasten.
 
 
De sfeer was uitermate gezellig tijdens dit zwoele weekend. Er was een cocktailbar, een fingerfood bar, een animatiehoekje voor de allerkleinsten én een 'Lonely Hearts Club'. Bij deze laatste kon je terecht als je een liefdesbrief wou laten opstellen voor een van jouw naasten. Er werd gevraagd om een aantal gegevens te noteren, deze worden in een romantische brief verwerkt én opgestuurd met de post naar de persoon in kwestie.
Dit alles in combinatie met de warmte en de kleurrijke lampionnen gaf een mens het gevoel ergens op een exotische plek in het buitenland te vertoeven!
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons