Ninove 08 Apr 2020 - 05u09
Few Clouds
20.67°C

Het vat is gevonden

24 augustus 2019

NINOVE/NEIGEM - Omstreeks acht uur vanmorgen werd 'het vat' gevonden ter hoogte van een wandelweg tussen Prindaal en de Drie Egyptenbaan. De wedstrijd is hiermee afgelopen. 

Sinds vorige week waren heel wat zoekers actief in de streek rond het Neigembos. Het waren uiteindelijk Bernd Neukermans, Dylan Vidts en Bram Vanderspinnen uit Borsbeke (Herzele) die het vat Witkap opgroeven.

De vinders mogen zich nu verheugen op een degustatieavond in de brouwerij Slaghmuylder. Een interview met de winnaars brengen we later.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons