Ninove 09 Apr 2020 - 09u52
Broken Clouds
13.97°C

Autobus ramt wagen op Brakelsesteenweg

21 augustus 2019
Autobus ramt wagen op Brakelsesteenweg

NINOVE – Een autobus heeft woensdagnamiddag 21 augustus rond 15.30 uur een personenwagen geramd. De Volkswagen Golf is zwaar beschadigd. Er vielen gelukkig geen gekwetsten.

De Golf stond geparkeerd langs de Brakelsesteenweg, ongeveer ter hoogte van frituur ’t Specialleken. Een autocar van de firma ’t Ros Beiaard kwam vanuit de richting Brakel en is door een nog ongekende reden naar rechts uitgeweken. Door dit manoever heeft hij de personenwagen in de linkerflank aangereden.

De bestuurster van de Golf zat op het moment van de klap niet in haar wagen. Volgens haar verklaring zou de bus even daarvoor nog een zijspiegel hebben afgereden.

De auto, met logo van de firma Nicolas De Bruyn Business Academy (Brakelsesteenweg 94), is hoe dan ook zwaar gehavend. De firma Doublet heeft hem getakeld.

De bus liep rechts voor blikschade op.

De lokale politie Ninove hoorde de chauffeur van de bus en deed de vaststellingen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons