Ninove 06 Apr 2020 - 21u36
Clear Sky
17.74°C

Good old fashioned rock 'n roll op het vijfde parkconcert van 2019

13 augustus 2019

NINOVE – Voor de parkconcerten van 12 augustus werd deze keer gekozen voor stevige rock. De regenbui kon in ieder geval de pret niet bederven!

Solitude Within is een rock & metalband, die klassieke muziek combineert met hardrock en heavy metal. Zij mochten de bezoekers opwarmen. Dat is hen, ondanks het minder goede weer, absoluut gelukt.

Magnetica, de Belgische Metallica tributeband, nam de fakkel over met een wervelende show. Een makkie voor deze mannen, want zij hebben al meer dan 150 liveshows op hun conto staan in binnen- én buitenland.

De grote afsluiter van de avond was de Guy Swinnen Band. De frontman van The Scabs bracht met zijn band een repertoire vol klassiekers en kreeg het park in een handomdraai aan het rocken.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons