Ninove 10 Apr 2020 - 18u21
Clear Sky
8.89°C

Onvergetelijke Tribu avond in het stadspark

11 augustus 2019

NINOVE – De 4de editie van Tribu zaterdagavond in het stadspark was een groot succes.

De heren van Tatkraft zorgden voor een onvergetelijke avond. Ze slaagden er in heel wat nationale en internationale artiesten naar Ninove te halen.

Nico Morano is inmiddels een vaste waarde geworden bij de mannen van Tarkraft. Wij konden hem en ook Maxim Lany strikken voor een kort interview.

Knallende muziek, sympathiek personeel, lekkere hamburgers, de zon, dansende mensen en TOP-muziek: dat was Tribu 2019! Wij tellen alvast naar de 5de editie.

FVS

https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/1296927990482417/

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons