Ninove 26 May 2020 - 18u17
Overcast Clouds
23.84°C

Sam Gooris verovert vele Ninoofse harten op de parkconcerten

06 augustus 2019

NINOVE – Het vierde van de reeks zomerse parkconcerten was er eentje voor de liefhebbers van de carnavalssfeer en het Vlaamse lichtere genre.

Sam Gooris mocht de boel op gang trekken met zijn meezingers.

De Schlagerij, een splinternieuwe formatie die garant staat voor populaire klassiekers, was de opvolger. Zij brachten een show vol Nederlandstalige hits, waarbij een polonaise niet geschuwd werd.

Voor Fret & Tet & The Swinging Tepelboys was afsluiten op de parkconcerten van 5 augustus een thuismatch.

Hier onze sfeerbeelden!

BDB

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons