Ninove 29 Mar 2020 - 18u54
Broken Clouds
4.91°C

Motorrijder gewond na aanrijding met wagen

31 juli 2017
Motorrijder gewond na aanrijding met wagen

Ninove - Een motorrijder is maandag  gewond geraakt bij een ongeval. Hij werd aangetikt door een auto en ging daardoor onderuit. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur op de rotonde aan Den Dollar op de Brakelsesteenweg. De man is naar een ziekenhuis gebracht met zijn verwondingen. Zijn motor moest worden afgesleept.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons