Ninove 31 Mar 2020 - 18u41
Clear Sky
2.06°C

Een unicum: de derde parkconcerten in juli!

16 juli 2019
NINOVE - Funny Key, de band van vzw Schoonderhage die mensen met een mentale beperking ondersteunt,  is onderwijl een begrip geworden op de parkconcerten in onze stad. Ook dit jaar gaven ze vol enthousiasme het beste van zichzelf.
 
De fakkel werd vervolgens doorgegeven aan Alice Mae, een jong talent uit Lieferinge, die eigen nummers brengt met accenten uit de jazz en blues scene.
 
Afsluiten was voor 'Bekend Ninof Zingt'. Zegt u niets? De namen William Souffreau, Saartje Schoup, Thijs De Clus, Luc Jones en Bram & Lennert zouden dan toch wel een belletje moeten doen rinkelen. Onze plaatselijke muzikanten werden aangevuld met Wim Soutaer en Dries De Vleminck. Deze laatste was een finalist van The Voice van Vlaanderen editie 2018. Hij is tevens een man met een groot hart voor dieren, vraag dat maar eens aan de bezielers van De Ark van Pollare!
 
Traditiegetrouw zorgde Ninofmedia ook dit keer voor een verslag: voor diegenen, die er niet konden bij zijn, en voor de gelukkige aanwezigen, die achteraf nog eens nostalgisch willen terugblikken. Kijk en geniet!
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons