Ninove 07 Apr 2020 - 20u10
Few Clouds
20.67°C

Poging tot inbraak

05 juli 2019
Poging tot inbraak


NINOVE - Vrijdagavond 5 juli probeerden twee personen rond 17.30 uur in te breken in een woning langs de Edingsesteenweg.

De politie vraagt uit te kijken naar twee mannen. De ene is volledig in het zwart gekleed en draagt een pet.
De andere heeft lichtere kledij en een lange (kaki) broek.
Ze zijn beide in een onbekend voertuig weggevlucht, richting Denderwindeke.
Mocht je die personen hebben opgemerkt, wil dan zo snel mogelijk de politie contacteren op het noodnummer 101.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons