Ninove 15 Oct 2019 - 14u10
Broken Clouds
14.91°C

Speeltuin plechtig geopend in Outer

05 juli 2019

OUTER - Het stadsbestuur van Ninove heeft gisteren plechtig het splinternieuwe speelterrein aan de Hector Plancquaertstraat in Outer geopend.

De speeltoestellen zijn geschikt voor groot én klein, zodat ook de jongste Outernaartjes zich goed kunnen uitleven. Ouders en kinderen genoten van een hapje en een drankje onder de stralende zon.

https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/2408748675852822/

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons