Ninove 29 Mar 2020 - 21u40
Broken Clouds
4.91°C

Ninoofse brandweer redt paard uit beek

04 juli 2019
Ninoofse brandweer redt paard uit beek

DENDERWINDEKE/LIEFERINGE – De brandweer moest woendagavond 03 juli in allerijl naar de Muntstraat. Daar was een jonge merrie in de beek gesukkeld.

Het paard was in de beek gevallen en kon er niet meer uit op eigen kracht. Daarom deden buurtbewoners een beroep op de brandweer van Ninove & Geraardsbergen, zone Zuid-Oost. Na goed anderhalf uur zwoegen en takelen konden ze de tweejarige merrie bevrijden. Het dier was beduusd door de gebeurtenissen, maar op het eerste zicht niet gewond.

MLI

Foto - EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons