Ninove 07 Apr 2020 - 19u11
Few Clouds
20.67°C

Eerste parkconcert zet Ninove meteen in vuur en vlam

02 juli 2019

NINOVE – De eerste maandag van de parkconcerten was een groot succes.Coverband The Vinegar six & the horny b’s beet de spits af. De sfeer zat er meteen goed in. Nadien ontving Ninove met open armen Jelle Cleymans met zijn El bandido’s, Clara Cleymans en James Cooke. Ook de vader van Jelle en Clara stond mee op het podium.

Het werd een memorabel optreden met de ene hit na de andere, tonnen ambiance, bisnummers, dansende mensen. Een stralende Clara Cleymans kondigde ook haar tweede zwangerschap aan.Kortom het park van Ninove stond een tijd in vuur en vlam.

Wij kijken alvast uit naar volgende week maandag, want dan verwelkomen we Les Truttes.

 

FVS

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons