Ninove 02 Apr 2020 - 00u32
Clear Sky
7.73°C

Bestuurster gewond nadat haar wagen overkop ging op de Halsesteenweg

01 juli 2019

MEERBEKE – Een bestuurster raakte maandagochtend 1 juli gewond toen haar wagen op de Halsesteenweg overkop ging en op zijn zij belandde.

Rond 9.30 uur reed een dame in haar SUV Suzuki op de Halsesteenweg richting Neigem. Net voorbij de Valleistraat is zij om een nog ongekende reden van de weg afgeweken. Haar wagen kwam tegen een betonnen duiker terecht, ging overkop en belandde op zijn zijkant op de weg.

De ziekenwagen en de signalisatiewagen van de zone Zuid-Oost Ninove waren snel ter plaatse. De bestuurster is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De wagen moest worden getakeld.

De politie deed de vaststellingen en zorgde voor een wegomlegging. Het verkeer vanaf Ninove moest omrijden via de Valleistraat. Het verkeer vanaf Neigem kon aan een lage snelheid voorbij de plaats van het ongeval rijden richting Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons