Ninove 06 Apr 2020 - 05u40
Clear Sky
17.02°C

Linkebeek viert 10 jaar straatfeest

30 juni 2019

DENDERWINDEKE – 10 jaar straatfeest werd in de Linkebeek op de boerderij van Bart en Cindy gevierd.

Dat deden zij met een aperitiefje, een uitgebreid diner en speciaal voor het jubileum met een optreden van Tim Appelmans.

“Het gaat ons eigenlijk vooral om het samen zijn onder buren”, klinkt het bij twee van de initiatiefnemers.

EME

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons