Ninove 04 Apr 2020 - 20u15
Few Clouds
14.95°C

Tour de France parcour afgesloten tussen 9 en 14 uur

06 juli 2019
Tour de France parcour afgesloten tussen 9 en 14 uur

NINOVE – Op zaterdag 6 juli, baant de Ronde van Frankrijk zich een weg door de straten van Ninove. Uiteraard heeft dat gevolgen voor het verkeer.

Tussen 9 uur en 14 uur is het parcours volledig afgesloten. Dat geldt trouwens ook voor alle zijstraten, die op het parcours uitkomen.

Als je wat organiseert tijdens de doortocht, laat het ons dan zeker weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495-69 32 72 . Misschien komt onze Ninofmedia tv fiets wel eens langs voor een reportage.

 Je leest er meer over op https://www.ninofmedia.tv/nieuws/actua/item/2745-tour-de-france-passage-door-ninove-wordt-een-feest.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons