Ninove 31 Mar 2020 - 20u05
Clear Sky
6.1°C

Politie op zoek naar vandalen

30 juni 2019
Politie op zoek naar vandalen

NINOVE – Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag vandalisme gepleegd aan de Graanmarkt. Er zijn onder meer planten uit plantenbakken getrokken. De beelden van de camera's op de Graanmarkt worden onderzocht naar de eventuele daders.

Afgelopen week waren ook enkele bewoners van de Gentsestraat, de Dwarsstraat en omgeving het slachtoffer van vandalisme aan hun voertuigen. Deze stonden op de openbare weg geparkeerd.

Onbekende of onbekenden hebben deze voertuigen bekrast met een scherp voorwerp.

Wanneer je verdachte personen opmerkt, die dit gedrag stellen of gesteld hebben, aarzel dan niet de dienst 101 te contacteren.

De politie vraagt dat personen, die informatie hebben over de identiteit van de verdachte/verdachten en/of over camerabeelden beschikken waarop de dader of daders van deze twee feiten te zien zijn, eveneens de politiediensten te contacteren.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons