Ninove 01 Apr 2020 - 08u09
Clear Sky
6.1°C

Dieven dringen appartement binnen op de Centrumlaan

29 juni 2019
Dieven dringen appartement binnen op de Centrumlaan

NINOVE - In het centrum van Ninove werden enkele bewoners van 1 appartementsgebouw op de Centrumlaan, nabij de Dreamland, het slachtoffer van een diefstal of poging tot diefstal met braak uit hun appartement. Het cilinderslot van hun voordeur werd afgebroken, waarna het appartement bezocht werd op zoek naar buit.

Voor deze feiten komen 2 jongedames van het zigeunertype in beeld.
Ze zijn erin geslaagd op onbekende wijze voorbij de algemene inkomdeur te komen.

Ook begin dit jaar 2019 en eind vorig jaar 2018, werden enkele bewoners van de Centrumlaan het slachtoffer van gelijkaardige feiten.

De daders die deel uitmaken van een rondtrekkende dadergroep, dewelke zich veelal verplaatsen met het openbaar vervoer en zeer flexibel zijn in hun handelen is het niet altijd voor de hand liggend om deze te vatten.

Het tijdstip van de feiten is meestal overdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De dinsdagen, tijdens de wekelijkse dinsdagmarkt zijn de favoriete momenten, doch niet exclusief, er zijn ook reeds feiten gepleegd op andere weekdagen en in het weekend.

​Wanneer u verdachte personen opmerkt die dit gedrag stellen of gesteld hebben, aarzel dan niet om meteen de politiediensten te contacteren op het nr 101.

De politie vraagt ook aan de personen die informatie hebben over de identiteit van de verdachte/verdachten en/of over camerabeelden beschikken waarop de dader of daders te zien zijn, deze eveneens te melden aan de politie.

 

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons