Ninove 28 Feb 2020 - 00u02
Lichte regen
2.51°C

Twee gekwetsten bij frontale botsing op Brusselsesteenweg

26 juni 2019

NINOVE- Op de drukke Brusselsesteenweg tussen de kruispunten ‘Nieuwe kerk’ en ‘Tramstatie’ zijn twee personenwagens met elkaar frontaal in botsing gekomen. Beide bestuurders zijn gekwetst afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een dame reed rond 16 uur op de Brusselsesteenweg richting Meerbeke. Ter hoogte van de zaak Ninorta week een tegenligger van zijn rijvak af; zijn wagen botste frontaal tegen deze van de dame.

De ziekenwagens van de hulpverleningszone Zuid-Oost (Ninove en Liedekerke) voerden de beide bestuurders gewond af naar het ziekenhuis. Ze kregen eerst een halskraag om voor alle zekerheid.

Ook de brandweer van dezelfde zone kwam ter plaatse en de lokale politie deed de vaststellingen.

Het verkeer kon vanuit de beide richtingen afwisselend over een rijvak langsrijden. Vooral voor het verkeer richting Brussel zorgde dat voor een file op de Leopoldlaan en de Elisabethlaan.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons