Ninove 09 Apr 2020 - 19u57
Clear Sky
21.86°C

Twee gewonden bij frontale botsing op Brakelsesteenweg

25 juni 2019
Twee gewonden bij frontale botsing op Brakelsesteenweg

OUTER – Twee personenwagens kwamen dinsdag 25 juni rond 13.30 uur ter hoogte van garage Lambrecht met elkaar in botsing. De hulpdiensten voerden twee gewonden af naar het ziekenhuis.

Een rode personenwagen Opel, die op de Brakelsesteenweg richting Brakel reed, week af van zijn rijvak. Hij botste eerst tegen een bestelwagen aan en nadien frontaal op een achteropkomende zwarte Hyundai.

De klap was hevig. Er vielen twee gewonden, beiden in de personenwagens. De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse en voerden de gekwetsten af naar het ziekenhuis.

De politie deed de nodige vaststellingen en regelde het verkeer op deze drukke steenweg.

Vorig jaar gebeurde begin juni op ongeveer dezelfde plaats een verkeersongeluk, waarbij twee personenwagens en een mobilhome betrokken waren.

https://www.facebook.com/Ninofmedia/videos/655385231592693/

 

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons