Ninove 08 Apr 2020 - 06u13
Few Clouds
20.67°C

Bart is de Ninoofse bierprins

24 juni 2019

NINOVE – In café ’t Biervat kroonde/dronk Bart Staelens (alias Messi) zich tot bierprins.

Die verkiezing lag sinds 2015 stil. De uitbaters van de Ninoofse bruine kroeg ’t Biervat in de Pamelstraat hebben dit geestrijk evenement nieuw leven ingeblazen.

Zeven deelnemers boden zich aan om in een onderlinge strijd via diverse bierproeven en een behendigheidstest het pleit te beslechten.

Bart Staelens van carnavalsgroep ‘Vrieët Opt Gemak’ kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Naast eeuwige roem en een kater van hier tot in Mizjawaka, mocht hij ook de eerste prijs in ontvangst nemen: een bierkorf.

Proost!

Info: ’t BiervatVrieët Opt Gemak.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons