Ninove 31 Mar 2020 - 19u47
Clear Sky
6.1°C

Ninia Shopping Center trakteerde de buurtbewoners

26 juni 2019
Ninia Shopping Center trakteerde de buurtbewoners

NINOVE – Met een barbecue bovenop het dak heeft het Ninia Shopping Center alle omwonenden een aangename verrassing bezorgd.

Er waren 360 gasten ingeschreven voor deze barbecue. Daarbij waren alle bewoners van de straten rondom Ninia (Kaardeloodstraat, Hendrik Vangassenstraat, Centrumlaan, Vuurkruisersstraat) en alle bewoners en handelaars van het Ninia-complex uitgenodigd.

Dit evenement had plaats op het Ninia-dak en bood naast veel lekkers ook een ongewoon zicht op de stad.

Maspoe stond in voor de organisatie en de bediening.

Het winkelcentrum wil met dit initiatief bijdragen tot een positieve sfeer in de buurt en bij uitbreiding in de stad.

MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons