Ninove 29 Mar 2020 - 21u02
Broken Clouds
4.91°C

Miss SummerQueen Deluxe: een missverkiezing als geen ander

23 juni 2019

AALST/NINOVE – Ninofmedia was zaterdag 22 juni aanwezig in de Aalsterse cocktailbar Coaster op de persvoorstelling van een unieke missverkiezing. Aangezien Michael Souffriau, een rasechte Ninovieter, deze verkiezing organiseert, mochten we die voorstelling uiteraard niet aan ons laten voorbijgaan.

De kandidaten van de ‘Miss SummerQueen Deluxe’ bestaan uit prachtig uitgedoste showqueens. In de volksmond zou men kunnen spreken van travestieten, maar showqueens gaan net dat glamoureuze stapje verder. Dit zijn mensen die op de bühne staan met heuse spektakelshows vol glitter en glamour. Noem hen gerust artiesten!

Organisator Michael Souffriau is trouwens zelf een ervaren showqueen onder de naam 'Diva La Fay'. Hij wist ons te vertellen dat andere wedstrijden op dit gebied ongelijk verdeeld zijn aangezien iedereen mag meedoen, ongeacht de ervaring. De 'Miss SummerQueen Deluxe' verkiezing geeft beginners de kans zich te tonen aan het grote publiek én biedt ondersteuning op het gebied van make up, defilélessen en dergelijke meer.

Door omstandigheden kon deze verkiezing de afgelopen drie jaar niet meer doorgaan, maar dit jaar is er nieuw leven ingeblazen. Ze zijn ondertussen wel aan hun zevende editie toe. Afgelopen zaterdag waren er dus de voorstelling en een defilé van de kandidaten.

De finale van deze show vindt plaats op zaterdag 14 september 2019 in CC De Warande te Liedekerke. Een twaalfkoppige jury zal dan beslissen over de grote winnaar. Er is een prijzenpot van maar liefst € 2.500 aan geld en naturaprijzen te winnen.

Wij waren in ieder geval al serieus onder de indruk!

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons