Ninove 05 Apr 2020 - 02u43
Few Clouds
14.95°C

Vind het vat - tip 9

26 juli 2017

De VRT wordt nogal dikwijls verweten dat ze er zich in de zomer gemakkelijk van af maken door bij de programmatie herhalingen van vroegere success-series in te schakelen.

Aangezien het nog altijd “Kermis Ninof” is wil ook de organisatie deze gemakkelijke manier van werken copiëren.

Het muziekje en de acteurs in bijlage horen bij een serie die – een tijdje geleden, geven we graag toe – enorm populair was op onze nationale zender, zo populair dat de naam van de locatie waar de meeste scenes zich afspeelden tot op de dag van vandaag in Groot-Ninove blijven hangen is.

De naam van deze populaire locatie is Tip 9.

Santé ! (pardon: Succes !)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons