Ninove 01 Apr 2020 - 09u10
Clear Sky
6.1°C

Ninia trakteert de hele familie

17 juni 2019

NINOVE - Op zaterdag 22 juni organiseert Ninia Shopping Center Ninove in samenwerking met Maspoe de eerste Family First day.

De hele dag zijn er leuke activiteiten te doen in en rond het shoppingcenter en worden de bezoekers getrakteerd op wat lekkers.
Zo kan men op het Ninia plein aan de Centrumlaan vanaf 10u springen in een springkasteel, zwemmen in een verwarmd zwembad en kan er aan een initiatie zandsculpturen worden deelgenomen.
In het Ninia shopping center zelf zijn er in de namiddag verschillende mobiele animaties zoals een indrukwekkende steltenloper, een “trolletje” die je kan gedag zeggen of een leuke ballonplooier. Kindjes
kunnen er vanaf 10u ook aanschuiven aan de grime stand of aan de reuzespeelcorner, waar de kindjes meer dan 50 spelletjes kunnen spelen en veilig worden begeleid door enkele animatoren.

Er zullen ook enkele animaties zijn van Playmobil en er is een uitdeelactie van Paninialbums van Toy Story. Om 16 uur gaat er tenslotte ook nog een kindertheatershow door op het middenplein.
Er wordt daarnaast ook heel wat lekkers aangeboden: in het shoppingcenter kan je popcorn verkrijgen en op het plein aan de Kaardeloodstraat kan je genieten van een BBQ lekkernij.

Tenslotte is het die dag ook nog eens gratis parkeren! Geen enkele reden meer dus om niet eens langs te komen en te komen shoppen in een aangename omgeving!

Familiedag in Ninia Shoppingcenter

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons