Ninove 06 Apr 2020 - 04u50
Clear Sky
17.02°C

Sluiting zwembad De Kleine Dender voor dringende herstelwerkzaamheden

17 juni 2019
Sluiting zwembad De Kleine Dender voor dringende herstelwerkzaamheden

NINOVE – Dinsdag 18 juni is zwembad De Kleine Dender gesloten voor herstelwerkzaamheden.

Doordat er vandaag maandag 17 juni muurtegels loskwamen, wil de stad geen risico’s nemen en ging het zwembad al op 17 juni dicht om 16.30 uur. Zodra de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd, gaat het zwembad terug open. In normale omstandigheden is dat woensdag 19 juni.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons