Ninove 31 Mar 2020 - 18u32
Clear Sky
2.06°C

Vandalen steken autobanden lek

12 juni 2019
Vandalen steken autobanden lek

APPELTERRE-EICHEM – Tussen de Wilderstraat en de Windmolenstraat zijn enkele bewoners het slachtoffer van vandalisme aan hun voertuigen.

De wagens stonden geparkeerd op of langsheen de openbare weg. Met een scherp voorwerp zijn een of meerdere banden van hun voertuigen lek gestoken.

Er zijn nog geen concrete sporen naar mogelijke daders. Het is niet onwaarschijnlijk dat deze opnieuw gelijkaardige feiten zullen plegen op het grondgebied van Ninove.

Mocht je en of meerdere personen zien, die zich verdacht gedragen en al of niet in de nabijheid van een voertuig, dan vraagt de lokale politie om onmiddellijk het nummer 101 te bellen.

Wanneer je inlichtingen of informatie hebt, die belangrijk zijn in verband met de gepleegde feiten, mag je steeds contact opnemen met de vaste post van de politiezone Ninove.

Info: politiezone Ninove 054-31 32 32 – 101 voor dringende oproepen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons