Ninove 29 Mar 2020 - 03u43
Clear Sky
12.57°C

Vaderdag op boerderij was andermaal een groot succes

10 juni 2019
Vaderdag op boerderij was andermaal een groot succes

DENDERWINDEKE – Goed 900 ingeschrevenen schoven zondagmorgen 09 juni aan voor een vaderdagontbijt op de hoeve Vandelinden-De Coster aan de Linkebeek.

De Pajotse Melkers organiseerden daar voor het vijfde jaar op rij hun jaarlijks 'Vaderdagontbijt op de boerderij". Na het succes van de voorgaande edities, kozen ze voor hetzelfde concept: ontvangst met een glaasje bubbels, waarna de deelnemers onbeperkt konden aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet.

En het was aanschuiven op de hoeve van de familie Vanderlinden-De Coster aan de Linkebeek in Denderwindeke. 900 ingeschrevenen hebben zich daar tegoed gedaan aan de heerlijke hoeveproducten.

We vernamen zelfs dat sommigen nadien nog zijn afgezakt naar Ninove voor de lentedrink.

Info: De Pajotse Melkers.

https://www.facebook.com/dupont.andy/videos/10216083445492152/UzpfSTI0Njg5ODYxNTQzMzYxMToyNTU2NTM2NTExMTM2NDY1/

 

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons